Naar aanleiding van "wat schaft de pot vandaag" nu een topic "en zo maakte ik het".

Eens kijken of het standhoudt.
Dit topic dient een tweeledig doel: Je kan hier verzoeken indienen voor de recepten van gerechten die iemand in andere topics vermeldde, en wanneer je zelf iets geslaagds hebt gemaakt plaats je hier het recept.
TS begint, dus hier het recept van mijn (al zeg ik het zelf) zeer geslaagde kabeljauwschotel van gisteravond.

Nodig voor vijf personen:
1 zak diepvrieskabeljauwfilets van de Aldi (zitten er vijf in)
Een heleboel broccoli (ik had drie stronken).
Een blikje mais
twee rode paprika's
Uien, knoflook
witte wijn
veel kruiden: viskruiden, dille, rozemarijn, oregano zout en peper
citroensap en 1 verse citroen.
Laat de vis ontdooien en strooi er citroensap en kruiden over. snijd roosjes van de broccoli, snij de paprika's in reepjes, snipper de uien en het knoflook (veel). kook de broccoli vijf minuten. Leg de uien en het knoflook onderin een grote ovenschaal en schenk een flinke laag witte wijn erin. Leg de vis erop. strooi er nog wat kruiden over. Leg de broccoli op en om de vis, leg de paprikareepjes erop en pruts de mais er zo'n beetje tussendoor. Dek de schaal af met aluminiumfolie.
35 minuten op 170 graden in de oven, serveren met rijst en eventueel salade.
