Auteur Topic: Gedragsregels Levensbeschouwing (Policy)  (gelezen 10638 keer)

Roodkapje

  • Berichten: 6523
  • Semper reformanda
    • Bekijk profiel
Gedragsregels Levensbeschouwing (Policy)
« Gepost op: oktober 05, 2004, 09:39:27 am »
Richtlijnen Levensbeschouwing


Welkom op het subforum Levensbeschouwing!

  • Dit subforum is bedoeld om te discussiëren over het geloof, de Bijbel, dogma’s, ethische zaken of bijbelgebruik. De speelruimte is hier wat ruimer dan in
Gereformeerd leven en Christelijk leven: de discussie hoeft niet per se een bijbelse grondslag te hebben, zoals samengevat in de Apostolische Geloofsbelijdenis.

  • Voor discussies die niet over grondslagen van het christelijk geloof gaan, maar meer over hoe je het christenzijn in je dagelijkse leven toepast, dus wat je met de christelijke leer
doet, daarvoor bestaat het subforum Christen-zijn in de dagelijkse praktijk. Discussies over het geloof zijn vaak al ingewikkeld genoeg, vandaar dus de opdeling in de verschillende subfora.

  • Dit is een christelijk forum, dus is dit subforum óók christelijk. Daarom willen we in dit subforum christenen en mensen die zich met christenen verwant voelen, de ruimte bieden om te discussiëren over allerlei zaken. Dit subforum is het mogelijk om
vanuit een meer vrijzinnig perspectief over christelijke zaken te discussiëren. Wel gelden natuurlijk wel de gedragsregels, dus het is nog steeds niet toegestaan deningrerend over andermans geloof of geloofsbeleving te spreken. Dergelijke acties zullen meteen bestraft worden.

  • Houd je je niet aan deze afspraak dan wordt je bericht/discussie verplaatst, verwijderd of gesloten.


  • Voor een goede sfeer, waarin goede discussies gevoerd kunnen worden zijn er een aantal richtlijnen opgesteld. Zie:
discussietips en FAQ (forumgedrag). Ook zullen off-topic posts die slechts bestaan uit niet-onderbouwde 'kretologie' (losse 'beschuldgingen' etc.) zonder verdere mededeling verwijderd worden.

  • Als je iets kwijt wilt over een medeforumgebruiker, over het verloop van een discussie of iets wilt melden aan een moderator, gebruik hiervoor dan het TOPIC REPORT (het 'handje'
http://forum.gkv.nl/templates/gkv/images/icons/icon_hand.gif). Reageer niet IN het topic, dit leidt tot off-topic reacties, welke zullen worden verwijderd.

Veel plezier op dit subforum!
« Laatst bewerkt op: januari 26, 2006, 05:48:53 pm door elle »
Maar nu, alzo zegt de HEERE, uw Schepper, o Jakob! en uw Formeerder, o Israël! vrees niet, want Ik heb u verlost; Ik heb u bij uw naam geroepen, gij zijt Mijn. (Jes. 43:1)