Auteur Topic: Slapeloos funky: Behoorlijk tegendraads  (gelezen 3182 keer)

Does

 • Berichten: 13669
  • Bekijk profiel
Slapeloos funky: Behoorlijk tegendraads
« Reactie #30 Gepost op: augustus 27, 2005, 12:45:18 am »
Een student heeft niks te klagen

De zomervakantie zit er voor mij alweer bijna op. Sommige studenten hebben nauwlijks zomervakantie gehad, leuk zo'n universiteitsstudie als je nog herkansingen hebt. Ik heb geen idee hoeveel weken vakantie ik heb gehad. Wat ik wel weet is dat het er teveel waren. Tussen al die weken beetje socializen, niks doen en nog wat bijklussen in de vorm van een aantal baantjes, zat ook nog een weekje Frankrijk met een aantal vrienden. Het was allemaal leuk op zijn eigen manier. Het werken zelf was gewoon werken, niets bijzonders, alleen de loonstrookjes stemden me tevreden. Het ging me dan ook om de centjes en de dagvulling.

Een vakantie is leuk, ontspannend en wat allemaal al niet meer. Maar zoveel weken vakantie, in ieder geval meer dan 6 weken, is verre van leuk. Ik sta er van versteld dat ik dit ooit nog eens zou zeggen. In de puberteit 'kick' je op je vakantieperiodes. Vertel me niet hoe het komt maar pubers zien de mooie dingen van naar school gaan niet echt in, of er moeten weer 6 uren per dag uitvallen.

Naar school gaan is voor mij een feest, zeker nadat ik weer beseft heb hoe slopend werken kan zijn. Ik hou me in de toekomst ook voor geen standaard bureaubaan te gaan bekleden. Hoe ik dat in elkaar ga breien moet ik nog even bezien. De gedachte is in ieder geval goed zullen we maar zeggen.

Nu moet je niet denken dat mijn vakantie niet leuk is geweest, verre van dat. Mijn vakantie was 1 van de betere die ik heb gehad. Alleen ik heb het zo ontzettend naar mijn zin in mijn dagelijkse 'school'leven dat ik heimwee kreeg naar die tijden. Gelukkig mag ik vanaf 5 a 6 september weer in de bankjes zitten en lol trappen. O ja, studeren is er natuurlijk ook bij, ik heb niet voor niets in 1 jaar mijn Propedeuse gehaald. Wat een voldaan gevoel heeft dat gegeven. Nee, ik ben blij dat ik nog even mag genieten van het studentenleven!

Al nagenietend van alle gedachten zet ik weer wat zorgeloze muziek op: KT Tunstall - Black Horse and the Cherry Tree.
Live vanuit de luie stoel

Pleun

 • Berichten: 5704
 • Burp
  • Bekijk profiel
Slapeloos funky: Behoorlijk tegendraads
« Reactie #31 Gepost op: augustus 27, 2005, 10:07:14 am »
Ik ben het alweer met je eens. Werken en een bureaubaan zijn een drama.  :r
Het menselijk leven met al zijn gewone, dagelijkse bezigheden heeft een goddelijke betekenis met eeuwigheidswaarde - Heilige Jozefmaria. Hyves van Pleun

Does

 • Berichten: 13669
  • Bekijk profiel
Slapeloos funky: Behoorlijk tegendraads
« Reactie #32 Gepost op: augustus 27, 2005, 11:20:10 am »
Foei, volgens Liudger mag je het hier niet met me eens zijn. ;)
Live vanuit de luie stoel

Does

 • Berichten: 13669
  • Bekijk profiel
Slapeloos funky: Behoorlijk tegendraads
« Reactie #33 Gepost op: september 01, 2005, 12:14:14 am »
Ik ben nogal druk laatste tijd, er komt snel weer wat nieuws.. i promise. :)
« Laatst bewerkt op: september 01, 2005, 12:15:20 am door Does »
Live vanuit de luie stoel