Auteur Topic: Policy Feedback  (gelezen 8634 keer)

Harm

  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 3849
    • Bekijk profiel
Policy Feedback
« Gepost op: april 17, 2003, 07:37:11 pm »
Welkom in het subforum Feedback. In dit forum kun je terecht voor informatie over het forum, belangrijke mededelingen en nog een aantal dingen die de crew van het forum aan jullie kwijt willen. Ook kun je in dit forum terecht voor je klaagzangen, je oproepen tot het zetten van een slotje en het klagen over het zetten van een slotje. Niet te vergeten natuurlijk, als je het naar je zin hebt op het forum mag je dat ook in dit forum melden. Als je andere vragen of opmerkingen hebt mag je die natuurlijk ook stellen! :)

:? Hoe open je een topic over een gesloten topic?
De titel die je bij zo'n topic moet neerzetten moet in de volgende vorm zijn: "[Slotje] Topictitel". Hierdoor is het duidelijk voor de moderators dat er een topic staat en kan gemakkelijk de betreffende moderator een reactie neerzetten. Na verloop van tijd wordt zo'n discussie gesloten en zakt hij naar beneden.

:?Hoe open je een topic over een beleidsvraag?
Maak een nieuw topic aan met in de titel kort en bondig waar je over wil praten. Geef dan vervolgens in je openingspost aan waarom je daarover praten, het liefst ondersteunt met wat voorbeelden als dat kan, en maak goed duidelijk wat je wil bereiken met je topic. Met een goede topicstart kun je een discussie behoorlijk sturen in jouw richting dus maak daar gebruik van!

:? Wie modden hier?
Er zijn hier twee moderators die kunnen modereren, namelijk Priscilla en Aquila en Pooh. Voor vragen kun je terecht bij hen. Hun e-mailadressen staan in hun profielen.
« Laatst bewerkt op: oktober 24, 2005, 02:32:08 pm door Pooh »
"Books and cleverness! There are more important things - friendship and bravery!" - Hermione Granger