Auteur Topic: Christian Artists Seminar  (gelezen 1240 keer)

CA2009

  • Berichten: 2
    • Bekijk profiel
Christian Artists Seminar
« Gepost op: juni 10, 2009, 02:21:51 pm »
Het Christian Artists Seminar, waar talent & ervaring samenkomt
Van 1 tot 6 augustus wordt voor de 29ste keer het Christian Artists Seminar gehouden in congrescentrum SBI/Zonheuvel te Doorn. Het Christian Artists Seminar is een internationaal seminar met deelnemers en docenten uit heel Europa, die samen 40 optredens geven en 80 workshops verzorgen.

Ieder jaar wordt veel geïnvesteerd in nieuwe docenten en artiesten om Christian Artists tot een bijzonder seminar te maken. Door deze investering kan men veel leren. Deze nieuwe artiesten en docenten treden ook op om zo de nieuwe generatie talentvolle jongeren te kunnen inspireren. Zo zal dit jaar ook Sharon Kips workshops geven en optreden, en zien we ook vaste bezoekers als Jason Carter en de Springs Dance Company terug. Het sterke kwaliteitsaanbod van artiesten en docenten zorgt er wederom voor dat er veel te leren en te genieten is.

Dat het Christian Artists Seminar elk jaar vernieuwend is zien we ook in de het programma. Zo zijn de workshoptijden uitgebreid zodat deelnemers nog meer kunnen leren en zijn er bijzondere artistieke projecten toegevoegd, waaronder die van de bekende Zweedse artiest Ingemar Olsson die samen met de deelnemers van zijn workshops aan het eind van het seminar de musical mass ‘Cry for life’ uit zal voeren. Wat terug komt dit jaar is de mogelijkheid voor beeldend kunstenaars om hun werk te exposeren in de CA expositie. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers in de muziek en dans om het future stage te betreden om vervolgens zelf op te treden. Professionals zullen je helpen en advies geven. Een stimulerende ervaring.

Als speciaal aandachtspunt kijken we dit jaar naar hoe je als christen kunstenaar, danser, musicus of schrijver het hoofd boven water kunt houden. De crisis treft ook de creatieve sector, dus hoe ga je daar nu mee om? Een paar topsprekers en deskundigen zullen hier hun licht over laten schijnen.

Het Christian Artists Seminar is voor iedereen toegankelijk, voor zowel studenten en professionals in de muziek, dans, theater en beeldende kunsten als voor beginnende deelnemers. Ook is het mogelijk om naast het verblijf in het congreshotel goedkoop deel te nemen via ons campingtarief, om het voor iedereen mogelijk te maken om deel te nemen aan dit inspirerende Europese seminar. Het Christian Artists Seminar is het seminar waar talent & ervaring samenkomt.
Kijk voor meer informatie over dit seminar op www.christianartists.org

Pooh

  • Administrator
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 5794
    • Bekijk profiel
Christian Artists Seminar
« Reactie #1 Gepost op: juni 10, 2009, 02:24:57 pm »