Auteur Topic: Student Alpha Cursus Den Haag  (gelezen 1308 keer)

StudentAlphaTeam

  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
Student Alpha Cursus Den Haag
« Gepost op: maart 31, 2011, 01:05:18 pm »
De Student Alpha cursus 2011 gaat weer beginnen! In een gezellige en ontspannen sfeer kun je bij deze cursus (her)ontdekken waar het christelijke geloof allemaal om draait.

Gezellige sfeer
Samen met medestudenten leer je in 7 avonden meer over de basis van het christelijke geloof. Tijdens deze avonden met leuke discussies, inspirerende sprekers, maaltijden en borrelhapjes is er veel ruimte om je medecursisten te leren kennen. Het is naast een inspirerende cursus dus ook een goede kans om christenen te ontmoeten.

Iets voor jou?
Voorkennis is absoluut niet vereist. De Student Alpha is echt een cursus waarbij geen enkele vraag een domme vraag is en waar we juist onze aandacht gaan richten op de basis. Als je niet zeker weet of het wel bij je past, dan kun je gewoon de eerste avond komen kijken en dan pas beslissen.

Kosten
Er komen sprekers, je krijgt materiaal uitgedeeld en je krijgt elke week een maaltijd.
Daarvoor vragen we een bijdrage van ยค0,- euro. Het is dus helemaal gratis!

Halverwege de cursus gaan we een weekend weg, de kosten hiervan zijn nog niet zeker maar zullen tussen de 10,- en 35,- euro zijn. Als je even echt krap zit en toch mee wilt doen, dan kunnen we alsnog wel wat regelen.

Cursusavonden
De cursus gaat op donderdag 14 april van start met een introductieavond. Daarna zal er iedere week op donderdagavond een nieuw thema aan bod komen. Alle avonden starten tussen 18:30 en 19:00.

Aanmelden en informatie
Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op studentalphadenhaag.nl en op http://www.facebook.com/studentalphadenhaag
« Laatst bewerkt op: maart 31, 2011, 01:05:37 pm door StudentAlphaTeam »