Auteur Topic: Praiseband Xing - 2de paasdag 2011  (gelezen 1394 keer)

praisebandxing

  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
Praiseband Xing - 2de paasdag 2011
« Gepost op: april 06, 2011, 03:19:35 pm »
Praiseband Xing verzorgt ook dit jaar op tweede paasdag 25 april om 19.30 uur een praiseavond in de Open Poort in Hattem. De band, die al meer dan 15 jaar bestaat heeft al heel wat muzikale optredens door heel Nederland gegeven.

Praiseband Xing is een zestienkoppige formatie. Acht zangers en zangeressen en eenzelfde aantal muzikanten vieren samen met de bezoekers een groot feest. Een verrassend element in de muzikale bezetting zijn de drie koperblazers. Het publiek maakt op tweede paasdag kennis met nieuw repertoire en bekende nummers in verrassende arrangementen.

In 2011 tourt Xing door Nederland met een programma waarin het getuigt van Gods herstellende werk. Een van de bandleden: God heeft de wereld ooit goed gemaakt. Toch is er veel narigheid en ellende. Maar er  is ook hoop. God voert met liefde een plan uit waardoor alles in orde komt. Het grote teken daarvan is Jezus die in deze wereld is gekomen. En Hij schakelt ook mensen in.

Wie meer wil beleven is tweede paasdag welkom in de Open Poort. De eerste tonen klinken om 19.30 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur. De entree is gratis.


http://www.praisebandxing.nl/Xing/Agenda_files/poster2011A3_2_web_1.jpg

http://www.praisebandxing.nl/Xing/Agenda.html