Auteur Topic: Mark Gungor komt naar Nederland!!!  (gelezen 1816 keer)

esi1980

  • Berichten: 3
    • Bekijk profiel
Mark Gungor komt naar Nederland!!!
« Gepost op: april 13, 2011, 08:58:09 pm »
hoi allemaal,

Bij deze willen wij ons eerst even voorstellen, onze namen zijn Franklin & Karlien Obispo en wonende met onze 2 kinderen in Almelo.
Wij zijn op dit moment bezig met de voorbereidingen om een huwelijksconferentie te organiseren waar de spreker Mark Gungor uit Amerika komt spreken op deze "Laugh your way to a better marriage" conferentie.

Ons doel van deze conferentie met Mark Gungor is om te laten zien hoe je als man en vrouw elkaar nog beter kan leren kennen door handgrepen te leren van Mark Gungor die hierover spreekt tijdens de conferentie.
De voorbeelden worden op een grappige manier uitgelegd door Mark Gungor en deze zijn daardoor heel makkelijk te onthouden en zijn erg praktisch in gebruik.
Deze conferentie is bedoeld voor verloofden en getrouwde koppels en niet voor singles of alleenstaanden.

Tijdens deze voorbereidingen willen we graag inventariseren hoeveel animo er in Nederland is voor zijn komst en daarbij willen wij u/jullie hulp inschakelen.

Ken je mensen die hier graag naar toe willen gaan of wil je zelf met je partner komen meld je aan via markgungornederland@gmail.com o.v.v aanmelding, iedereen die zich aanmeldt zal via zijn/haar email adres op de hoogte gehouden worden over de verdere vorderingen van deze conferentie.

De kosten van deze conferentie zijn nog niet bepaald want deze kunnen we alleen naar belangstelling vaststellen.
Zodra duidelijk is wat de prijs gaat worden van de entree voor deze conferentie zal dit ook overal bekend gemaakt worden.

Voor vragen kunt u mij middels dit email adres bereiken.

Bijgaand stuur ik u een link mee van YouTube waarin u een klein deel van de komende conferentie kunt zien en deze mag u ook gebruiken om in uw gemeente bekendheid te maken dat Mark Gungor naar Nederland komt.

Daarnaast zijn we ook hard op zoek naar sponsors die ons financieel of in een ander opzicht willen sponsoren. Er is genoeg ruimte op de conferentie oord om te adverteren tijdens de conferentie en verder is alles bespreekbaar.

In afwachting op de aanmeldingen wil ik u/jullie vriendelijk danken voor uw/jullie tijd en God's zegen meegeven.


Met vriendelijke groet,

Mark Gungor Nederland team
Franklin & Karlien

http://www.youtube.com/watch?v=riMjXuJ390U <-- filmpje Mark Gungor Youtube