Auteur Topic: Geruzie op het forum  (gelezen 4108 keer)

Pooh

  • Administrator
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 5794
    • Bekijk profiel
Geruzie op het forum
« Gepost op: november 26, 2011, 09:04:15 pm »
Dit forum is een discussieforum, geen gezellig babbel-forum, geen koffie-en-bier-drink forum, en al helemaal geen plek om ruzie te maken.

Natuurlijk mag het in Grand Cafe en 't chatforum best gezellig worden, en een topic als 'de boom' mag best z'n plek hebben, maar begrijp wel dat dat niet het hoofddoel van dit forum is. Als alleen Chat en Grand Cafe overblijven als actieve delen, is het tijd om dit hele forum van een slotje te voorzien.

In discussietopics is het vrij duidelijk: de ander is nooit het onderwerp, en dus worden ruzies verwijderd omdat ze off-topic zijn. In grand cafe en chat is dat wat minder duidelijk, maar we willen gewoon geen geruzie op het forum. Gedraag je volwassen, of vecht het buiten het forum uit, maar loop niet de sfeer hier te verzieken. Een willekeurige buitenstaander die op dit forum terechtkomt rent gillend weg als zulk geharrewar de 'actieve topics'-lijst bevuilt.

Als mensen zich niet kunnen gedragen, gaan we niet alleen posts verwijderen, maar ook users. Laat dat duidelijk zijn.

Let op: over deze mededeling is geen discussie mogelijk. Vanaf nu hanteer ik een zero-tolerance beleid. Elke vorm van op-de-man-spelen, of onbeargumenteerd afkraken van een ander zijn mening of posts, wordt op het moment dat ik het zie, zonder overleg, zonder enige vorm van proces en zonder beroepsmogelijkheid gevolgd door een tijdelijke ban.

Voor argumenten als 'maar hij deed het ook', 'ik ben slecht behandeld' of 'vroeger dit of dat' ben ik niet gevoelig. Als je problemen met een user hebt, vecht je dat maar buiten het forum uit, of je negeert elkaar.
« Laatst bewerkt op: november 26, 2011, 09:06:29 pm door Pooh »