Auteur Topic: Live-uitzending A Meezing Messiah  (gelezen 2967 keer)

erwinvanderlinden

  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
Live-uitzending A Meezing Messiah
« Gepost op: december 13, 2011, 08:39:53 pm »
Hallo lezers,

Aanstaande vrijdag vindt een prachtige live-uitzending van de Messiah van Handel plaats in de Jacobuskerk in Enschede. Bijzonder aan deze uitvoering is dat er een koor van 400 amateurzangers meedoet aan de uitvoering.

Iedereen in Nederland (en ver daarbuiten) kan live meekijken met de uitzending via Jijenoverijssel.nl of reisopera.nl.

Kijk mee en geniet van 'A Meezing Messiah'!

Erwin van der Linden
Productie live-uitzending Meezing Messiah

Meer informatie:

Live-uitzending meezing-event A Meezing Messiah

Op vrijdag 16 december vindt in de Jacobuskerk in Enschede een uniek evenement plaats: het meezing-event A Meezing Messiah. Na het succes van vorig jaar organiseert de Nationale Reisopera opnieuw dit unieke evenement waarin zangliefhebbers kunnen meezingen met Händels beroemde oratorium. Wilt u het meezing event graag meemaken, maar bent u niet in de gelegenheid om naar één van de drie concerten te komen? Volg dan via jijenoverijssel.nl de A Meezing Messiah live in uw eigen woonkamer, onderweg of vanuit welke locatie u dan ook wenst.

De live-uitzending start op vrijdag 16 december om 19.45 uur. De uitvoering van de A Meezing Messiah begint om 19:45 uur en duurt tot ongeveer 22:45 uur. In de pauze worden thuiskijkers op een interactieve manier betrokken bij de live-uitzending. Meepraten over de uitzending? Gebruik #meezingmessiah of chat mee op jijenoverijssel.nl

Inspiratie
U weet het nog niet zeker? Meezingen of meekijken? Bekijk dan dit inspirerende filmpje.

Kerstcadeautje
De live-uitzending van de A Meezing Messiah is een kerstcadeautje van de Provincie Overijssel aan haar inwoners. De uitzending is zonder verdere kosten beschikbaar voor iedereen in Overijssel en daarbuiten.

Jij & de Messiah - Win premièrekaarten voor Le Nozze di Figaro
De provincie Overijssel en de Nationale Reisopera zijn benieuwd naar hoe u de A Meezing Messiah beleefd en organiseert daarom de actie ‘Jij & de Messiah’. Hoe beleefd u de A Meezing Messiah?
Stuur een foto van de plek waar u de A Meezing Messiah bekijkt en maak kans op twee kaarten voor de première van Le Nozze di Figaro.

U kunt uw foto insturen via Twitter, Facebook of e-mail:
- Plaats een foto en bericht op Twitter  en gebruik de hashtag #jijendemessiah;
- Post uw foto op het prikbord van het event ‘Live-uitzending A Meezing Messiah’ op de facebook-pagina van de NRO;
- Stuur uw foto en/of bericht per email naar jijendemessiah@jijenoverijssel.nl.

Inzenden kan tot en met maandag 19 december. Een deskundige jury bestaande uit mensen van de provincie Overijssel en de Nationale Reisopera beoordeelt uw inzendingen.

Kijk voor meer informatie over deze live-uitzending op www.jijenoverijssel.nl of www.reisopera.nl