Auteur Topic: Onderzoek voor mijn opleiding  (gelezen 2061 keer)

tastymushroom

  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
Onderzoek voor mijn opleiding
« Gepost op: mei 31, 2012, 12:29:46 am »
Goedemiddag,

bij deze wil ik vragen of jullie mijn enquête zouden willen invullen voor mij. Dit onderzoek is bedoeld voor mensen die zelf een auto hebben of regelmatig in een auto rijden. Ik post dit op dit forum omdat ik alle achtergronden wil verantwoorden in mijn onderzoek. Ik zal een stukje over mijzelf en dit project vertellen:

Ik ben Trix de Block, 21 jaar en ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool in Delft. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar en ben sinds begin van dit semester bezig met dit project met drie andere studiegenoten. De opdracht die ik gekregen heb is het uitvoeren van een marktonderzoek voor een bedrijf. Wij hebben hiervoor zelf een nieuw bedrijf gevonden dat net opgestart is en dat nieuwe ideeën bedenkt en deze probeert door te verkopen aan grote bedrijven die het kunnen produceren. Momenteel is dit bedrijf bezig met hun derde product waarover ik ook verschillende vragen zal stellen in de enquête, maar welke ik nog nier hier zal toelichten omdat dan de objectiviteit weg is van de respondent.

De enquête is te vinden via http://www.thesistools.com/web/?id=276743

Opmerkingen of vragen over de enquête en/of het product ontvang ik graag en ik zal ook zeker dit forum in de gaten houden om te antwoorden en te reageren.

Alvast bedankt voor de mensen die bereid zijn om mij te helpen!