Auteur Topic: Damascus  (gelezen 2237 keer)

Coos

  • Berichten: 2
    • Bekijk profiel
Damascus
« Gepost op: augustus 10, 2012, 10:44:40 am »
Damascus - Op De Plaats Rust met James (officiële video HD)

Deze mannen hebben echt een meester werk gezet.

Damascus is een collectief van vier ervaren en gedreven rappers met ieder een eigen kijk op hiphop: van creatieve wordplay tot de meest diepzinnige poëzie. Bij alle members staat God centraal in het leven. Hij is dan ook het kader van waaruit de rappers schrijven over wat hen bezighoudt. Maar de muziek is niet alleen bedoeld voor christenen. De muziek die Damascus maakt is bedoelt voor iedereen die van hiphop houdt of simpelweg geraakt wordt door de inhoud.

De rappers zijn elk individueel al langer bezig, de groep Damascus werd in 2009 gestart. Inmiddels hebben ze meegedaan aan de Xnoizz Band Battle, opgetreden in diverse jeugdkerken (o.a. Baan7, Transformed, D-vote), op festivals (Xnoizz Flevo Festival, Festival316) en poppodia (Tivoli Utrecht, Bibelot Dordrecht, De Kade Zaandam en De Kelder Amersfoort). Debuutalbum ‘Tot Hier En Niet Verder’ werd in september 2011 uitgebracht en ontving lovende recensies, onder meer van het Nederlands Dagblad en EO Visie.
Coos

gaitema

  • Berichten: 10169
  • Zeg maar gait
    • Bekijk profiel
Damascus
« Reactie #1 Gepost op: augustus 11, 2012, 10:25:31 am »
Erg mooie clip. We hebben deze band ook in de kerk bij ons gehad in een jeugddienst. Volgend jaar weer trouwens. Die mensen maken er wel werk van :)
Een nieuwe start is een nieuw begin